top of page

SLAVNOSTNÍ RAUTY

raut01.jpg

SAMPLE

MENUS

/množství upravíme dle požadavků/

PŘEDKRMY

Rolka z anglického roastbeefu s pikantním salátkem

Růžička uzeného lososa na toastu s kerblíkovým créme fraiche

Cherry rajčátko s mozzarellou a rukolovým pestem

Carpacio z červené řepy se sýrem s modrou plísní

Crudités s jemným sýrovým dipem

Obložená masová a uzeninová mísa

/anglický roastbeef pečený dorůžova, vepřové karé protýkané sušenými švestkami a meruňkami, krůtí prsa marinovaná v medu a bylinkách, jemná pražská šunka, davelská krkovice zlatá/

RYBÍ SPECIALITY

Tataráček z lososa na toastu s koprem

Uzený punkevní pstruh doplněný bylinkovým dipem

Marinované filety lososa gravlax filetovaný před hosty

HLAVNÍ JÍDLA

Hovězí krk na červeném víně Cabernet Moravia

Pomalu pečená vepřová plec s kostí na rozmarýnu s meruňkovo-jablečným chutney krájené před hosty

Gulášek z černého prasátka s lesními houbami

Pečené irské jehněčí kolínko protknuté slaninou

Koktejlové řízečky z vepřové panenky v kukuřičné strouhance

Konfitované kachní stehýnko v sádle s kmínem

…NEJEN PRO VEGETARIÁNY

Rizoto se sýrem grana biraghi a sušenými rajčaty

PŘÍLOHY K HLAVNÍM JÍDLŮM

Bramborová kaše s celerem

Opečené bramborové šišky

Bramboráčky

Krupoto s česnekem

Bramborový salát s majonézou a červenou cibulí

Červené zelí s rozinkami

Špekové knedlíky

PEČIVO

Výběr různých druhů světlého a tmavého pečiva

SALÁTY

Čekankový salát s vlašskými ořechy, zálivkou s balsamicového octa a hoblinkami grana biraghi

Caesar salát s pancettou

Míchaný salát z krájené čerstvé zeleniny s olivovým olejem

DEZERTY

Bramborové šišky s mákem, cukrem a přepuštěným máslem

Tvarohové taštičky s povidly, perníkem a máslem

Cheesecake

Variace minidezertů

... A SÝRY

Výběr italských a francouzských sýrů s hrozny a grissini

 

NÁPOJE

Dle přání zákazníka

bottom of page