
CATERING
SKM MUNI
SLAVNOSTNÍ RAUTY


SAMPLE
MENUS
/množství upravíme dle požadavků/
PŘEDKRMY
Rolka z anglického roastbeefu s pikantním salátkem
Růžička uzeného lososa na toastu s kerblíkovým créme fraiche
Cherry rajčátko s mozzarellou a rukolovým pestem
Carpacio z červené řepy se sýrem s modrou plísní
Crudités s jemným sýrovým dipem
Obložená masová a uzeninová mísa
/anglický roastbeef pečený dorůžova, vepřové karé protýkané sušenými švestkami a meruňkami, krůtí prsa marinovaná v medu a bylinkách, jemná pražská šunka, davelská krkovice zlatá/
RYBÍ SPECIALITY
Tataráček z lososa na toastu s koprem
Uzený punkevní pstruh doplněný bylinkovým dipem
Marinované filety lososa gravlax filetovaný před hosty
HLAVNÍ JÍDLA
Hovězí krk na červeném víně Cabernet Moravia
Pomalu pečená vepřová plec s kostí na rozmarýnu s meruňkovo-jablečným chutney krájené před hosty
Gulášek z černého prasátka s lesními houbami
Pečené irské jehněčí kolínko protknuté slaninou
Koktejlové řízečky z vepřové panenky v kukuřičné strouhance
Konfitované kachní stehýnko v sádle s kmínem
…NEJEN PRO VEGETARIÁNY
Rizoto se sýrem grana biraghi a sušenými rajčaty
PŘÍLOHY K HLAVNÍM JÍDLŮM
Bramborová kaše s celerem
Opečené bramborové šišky
Bramboráčky
Krupoto s česnekem
Bramborový salát s majonézou a červenou cibulí
Červené zelí s rozinkami
Špekové knedlíky
PEČIVO
Výběr různých druhů světlého a tmavého pečiva
SALÁTY
Čekankový salát s vlašskými ořechy, zálivkou s balsamicového octa a hoblinkami grana biraghi
Caesar salát s pancettou
Míchaný salát z krájené čerstvé zeleniny s olivovým olejem
DEZERTY
Bramborové šišky s mákem, cukrem a přepuštěným máslem
Tvarohové taštičky s povidly, perníkem a máslem
Cheesecake
Variace minidezertů
... A SÝRY
Výběr italských a francouzských sýrů s hrozny a grissini
NÁPOJE
Dle přání zákazníka

